Lezing: Zielenrelaties en nog veel meer …

Tijdens deze interactieve lezing/avond over ‘Zielenrelaties en nog veel meer’ zullen we ingaan op relaties tussen Tweelingzielen, Tweelingvlammen, Tweeling-Stralen en alles wat er nog meer kan zijn tussen Zielen. En dan op een zo breed mogelijk vlak!!

Want tegenwoordig wordt er gelukkig steeds meer aandacht besteed aan de term ‘Tweelingzielen’. Maar wat is dit nu eigenlijk? Wanneer spreek je van zo’n relatie? En hoe weet je nu of dit een Tweelingziel relatie is? En als je dan ‘je Twin’ tegenkomt, hoe ga je daar dan mee om?

Allemaal vragen en gevoelens die er komen en waar je graag een antwoord op zou willen hebben of waar je met anderen over van gedachten zou willen wisselen. Omdat er steeds meer mensen in onze omgeving komen die met deze vragen en gevoelens ‘worstelen’ hebben we deze lezing/avond in onze agenda gezet. En wel op de mooie datum 14 februari 2019. Valentijnsdag!!

Middels deze interactieve lezing/avond willen wij een veilige bedding bieden voor al die vragen en gevoelens. Via een korte lezing zullen wij een paar termen uitleggen over Zielenrelaties en hoe wij er tegenaan kijken. Maar het is niet voor niets een interactieve avond, want wij zijn erg benieuwd hoe jij er zelf tegenaan kijkt. Het belangrijkste blijft hierbij dat je trouw blijft aan je eigen gevoel en naar je hart (ziel) luistert.

Mogen wij jou en je eventuele Zielenmaatje verwelkomen op Valentijnsdag 14 februari 2019??

19.30 Deur open, koffie, thee en versnaperingen.
20.00 Start lezing
20.30 Interactieve invulling, dmv inzichtkaarten, vragen stellen, delen van ervaringen en wat nog meer.
22.00 Muzikale afronding

Investering voor jezelf: € 22,00 (incl. koffie, thee, versnapering en inzichtkaarten)

Graag opgeven via de mail of telefonisch via 06-51023230

Maximaal 10 deelnemers.

Liefde is op weg zijn naar:
Je-zelf te vinden in elkaar.
(Toon Hermans)