CD: The Pyramid Codes

Deze verzameling van vier ‘tracks’ is gemaakt op 29 oktober 2018. Niet zomaar een dag, maar een krachtige portaaldag. Niet geheel ‘toevallig’ dat wij daar aanwezig waren. We werden geleid. De sluiers van de kosmos zijn dunner op zulke dagen, dus energie kan makkelijk doorstromen en ‘codes’ kunnen veel makkelijker doorgegeven worden.
Numerologisch wordt 29-10-2018 vertaald in 11-1-11.
Een mooie dag om deze codes door te krijgen.

Alle opnames in deze verzameling zijn authentiek en opgenomen in wat in het algemeen de Koningskamer van de Grote Piramide van Cheops op het plateau van Gizeh wordt genoemd. Alle opnamen zijn intuïtief, er heeft geen editing plaatsgevonden. Je hoort de originele opnames. We hadden het voorrecht om samen met onze gids Ahmed El Feqy hier te mogen zijn. Dat hij een prachtige stem had en intuitīef met ons mee ging in de harmonie van klanken, was een cadeau voor ons.

De Koningskamer heeft een zeer speciale akoestiek en resoneert sterk op alle harmonische tonen boven de Schumann frequentie. Alle maten in de Koningskamer komen exact overeen met de golflengte van 10 x de Schumann frequentie.

Mocht je de CD willen bestellen, stuur ons dan een mail.

Luister hier gratis (het best met je oortjes, vinden wij) naar het begin van elk track:

 

The First Codes:

 

The Female Balance:

 

The Great Portal:

 

The Closing Codes