Meditaties

Al jaren verzorg ik workshops en avonden waarin in verschillende vormen van meditaties gebruik. Regelmatig kreeg ik te horen dat ik een prettige stem had om naar te luisteren en dat ik meditaties op zou mogen nemen om te delen. Een nieuwe uitdaging diende zich aan en werd op mijn ‘To Do List’ gezet. Inmiddels heb ik geluisterd naar mijn klanten en ben aan de slag gegaan. Voel je vrij om de meditaties die ik op deze pagina plaats te volgen. Met en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde heb ik ze ingesproken. 

Een paar aandachtspunten:

  • Luister naar de meditaties in een rustige omgeving.
  • Luister evt met oortjes in.
  • Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk.
  • Blijf na de meditatie nog even zitten of liggen.
  • Drink in ieder geval voldoende water na de meditatie.

De 4 onderstaande meditaties zijn met toestemming in het Nederlands vertaald. Het origineel is van de Saint of Sin Meditations en Stellar. Deze meditaties zijn zo opgezet dat ze direct communiceren met jouw hart.

De boodschap van deze meditaties:

‘Het is tijd dat we ontwaken. Dat we inzien WIE we werkelijk ZIJN. En het is tijd dat we onze verantwoordelijkheid  gaan nemen als creator van onze eigen prachtige en magisch mooie wereld.’

Saint of Sin, Stellar en ook ikzelf willen op deze manier bijdragen aan dat proces. Luister naar deze meditaties als een Healing vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en Licht.


Meditatie Bloem, Vlam en Parel

 

Deze meditatie is gecreërd door Isis Beloved, de trainer / inspirator van Stellar. Vanuit dankbaarheid deel ik deze meditatie dan ook en hoop dat haar en nu door mij uitgesproken woorden jouw mogen inspireren. 

 


Meditatie Uitbreiding

 


Meditatie Vertrouwen

 


Meditatie Vloeibaar Licht