Workshop: Spelen met het Licht

 

Spelen met het Licht. Ja, je leest het goed. Spelen met het Licht. Spelen zoals we dat vroeger als kind al deden. Onze fantasie gebruiken, laten gebeuren wat mag gebeuren en laten ontstaan wat er in het moment aanwezig is. Het Licht, de kleuren en de klanken zijn er altijd. Hoe je het ook went of keert. Het Licht, de kleuren en de klanken zitten in alles. Het zit in jezelf. Het is je Bron. En vanuit die Bron gaan we spelen, dromen, ontdekken, lachen, dansen, zingen en creëren.

Durf jij weer te gaan spelen met het Licht en het kind in jezelf??

Samen met Elly Sleeswijk (kunstzinnig therapeute) en Ellen Hendrix (Soul to Soul Soundhealer) gaan we spelen met het Licht. Ga met ons mee op reis, net als Peter Pan, naar Never Neverland. Wij strooien alvast wat Elvenstof naar je toe. Heb ‘Fijne gedachten’ en ga dan bij de tweede Ster linksaf ….. vlieg daarna over de Regenboog en maak je dromen waar. De uitnodiging ligt al op je deurmat …

Wil jij graag een uitnodiging krijgen voor dit leuke feestje van drie dagen?

Zorg wel dat je de hele dag de tijd hebt om te spelen. We verwachten je rond 10.30. Tegen 15.30 gaan we dan kijken hoe het ervoor staat en langzaam afscheid van elkaar nemen. Om hierna uit te kunnen kijken naar de volgende speelafspraak. Want hè, als het leuk is en gezellig, doe je geen één, geen twee maar drie feestjes …. toch?? Geef je snel op via deze link.

En wat gaan we dan allemaal doen? Wat kun je verwachten? 

We starten met een meditatie en gaan daarna aan de slag met schilderen. Met de kleuren van de Regenboog als basis mag jij jezelf gaan verrassen. Wat gaan de kleuren je vertellen. Laat het kind in jezelf weer boven komen en weet dat alles mogelijk is. Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en geniet vooral van het creatieproces. Als je ons een beetje kent …. wordt het gewoon heel gezellig. Er is eten, drinken, muziek, fijne binnen- en buiten ruimte en allemaal mooie mensen, net als JIJ!!

Wat is de investering in jezelf voor dit feestje?

€ 244,00 voor drie dagen.

(Dit is inclusief thee, koffie, sapjes, soep, versnaperingen, inzichtkaarten, meditatie, alle materialen die gebruikt worden, teken- en schilderspullen, persoonlijke aandacht, muziek, dans, yoga, ballonnen en slingers!! Wel graag zelf je eigen brood meenemen.)

Wanneer?

  • Dinsdag 8 oktober
  • Dinsdag 15 oktober
  • Dinsdag 22 oktober

Waar?

In het Tuinatelier bij Elly Sleeswijk 

Maarsbergseweg 27A 3956 KT Leersum

Kom jij op ons feestje: Spelen met het Licht?? 

Meld je hier snel aan.

Of bel ons:

Elly 06-13266404 / Ellen 06-51023230