Workshop: Creating Light from the Source within You

Creating Light from the Source

Hoe zou dat voor je voelen?

Om Licht vanuit de Bron te creëren.
Een Bron die altijd aanwezig is.
Waar je niets voor hoeft te doen, alleen ZIJN.

Deze workshop staat in het teken van de Licht-taal. In welke vorm dan ook. Natuurlijk heb ik wel een plan in mijn hoofd, maar ik weet inmiddels ook dat de beste manier van werken is; dat laten ontstaan en stromen, wat die dag mag ontstaan.

Ieder mag op zijn eigen wijze aanwezig ZIJN en zijn eigen Licht-taal naar buiten brengen. Je mag zelf voelen en ervaren hoe het is om volledig in het NU aanwezig te zijn.
Er zullen spullen aanwezig zijn om de Licht-taal te schrijven, tekenen en we kunnen zelfs de Licht-taal voor je opnemen als deze op een andere manier naar buiten mag komen.
Voel je vooral ook vrij om je eigen schrift of speciale boekje mee te nemen, waarin jij je symbolen, codes, sleutels en alle andere vormen van de Licht-taal op kunt schrijven.

We zullen deze workshop gebruik maken van: muziek, klanken, meditatie, tijd voor jezelf, co-creatie kracht, gezellig samenzijn, healing door middel van Lichttaal en alles wat er mag ontstaan.

2018 was numerologisch een Universeel 11 jaar.
Deze workshop is ontstaan op een Universele 22 dag.
Het verder uitwerken en creëren op een persoonlijke 22 dag.
Als vanzelfsprekend kwam er een dag naar voren waarop deze workshop gegeven wilde worden. Inmiddels is de eerste workshop op 22-11 gegeven. Een eerste co-creatie is neergezet. Als vanzelfsprekend was het de bedoeling dat deze workshop vaker gegeven zou gaan worden.

Inmiddels staat het nieuwe jaar 2019 op de kalender en ook de nieuwe data.
Om meer en meer mensen vanuit het Licht met hun Ziel en de Liefde te verbinden.
Zodat iedereen volledig vanuit zijn/haar eigen Licht kracht er mag staan en vanuit zijn/haar Ziel de Liefde mag laten stralen.

2019 is numerologisch een Universeel 3 jaar. Het jaar van Creatie, creativiteit. Dus wat is er nu mooier dan jezelf een cadeau te geven en vanuit je eigen Ziel je creatiekracht in te zetten. Je bent van harte welkom!!

Wanneer:
Donderdag: 18 April (Witte Donderdag, Volle Maan op 19 April)

Maandag 3 Juni ( Nieuwe Maan)

Donderdag 27 juni

Donderdag 16 juli ( Volle Maan)

 Tijd: 10.00-15.00 (15.30)

Investering in jezelf: € 77,00 (5)
Inclusief: koffie, thee, water, soep, iets lekkers, inzichtkaarten, schrijf/teken materiaal, opname van de Soul to Soul Sounding en persoonlijke aandacht.
De energie van Vrijheid (5) geeft je de mogelijkheid om vanuit vrijheid te kunnen creëren. Alles los te laten wat niet meer bij je past en vanuit een geheel nieuwe dimensie de creatiekracht in jezelf te mogen omarmen.

Maximum aantal deelnemers: 4

Je bent van harte welkom op deze workshopdag in Arnhem om het Licht vanuit je eigen Bron te creëren. Aanmelden kan hier.

Hill of the Muses (Athene 2018)

Het leven gaat niet over jezelf vinden.
Het gaat om jezelf creëren.