Workshop Helende Engelen


5 ochtenden of middagen mag jij op een ontspannen manier kennismaken met de Helende Engelen. Je gaat de energie van deze Engelen (Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, SaraH en Michaël) ervaren en hoe jij deze Engelen zelf uit kunt nodigen in je dagelijkse leven. Heb jij interesse, ben je nieuwsgierig naar de Helende Engelen, dan is dit de mogelijkheid om kennis te maken  met de prachtige energie van deze Engelen. En je hoeft echt niet in Engelen te geloven om deze energie te voelen en ervaren.

De Engelen willen graag weer van zich laten horen om nog meer mensen kennis te laten maken met deze prachtige energieën.
Middels meditatie, muziek en mijn eigen Angelvoice zullen de liefdevolle energieën binnenkomen en zullen we deze ochtenden samenzijn.

Investering in jezelf: € 299,00
(5 ochtenden of middagen inclusief syllabus, inzichtkaarten, persoonlijke Licht Taal symboolkaarten, Licht Taal opname van elke Engel, thee, koffie, water en versnaperingen)

Data: 
Als jij een groepje hebt van minimaal twee personen kunnen we in overleg af stemmen wanneer de workshop start. Data en tijd zijn flexibel in te plannen.

Tijd:

Ochtend: 10.00-13.00

Middag: 14.00-17.00

Locatie: Koningsweg 14 (A39) 6861 TC Arnhem

Heb je intresse, wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke aandacht blijf ik (Ellen) nog steeds een belangrijke voorwaarde vinden in workshops. Vandaar dat de minimale deelname 2 en de maximale 4 deelnemers is.

Helende Engelen

Ook op het pad van Verlichting gaat er wel eens een lampje stuk.