Workshop Numerologie / Engelengetallen

Zie jij ook steeds vaker getallen-combinaties? Op je wekker, op nummerborden of op wat voor een manier dan ook. Ze kunnen je een heel verhaal vertellen of een belangrijke boodschap van de Engelen.

11:11, 2:22, 88, 4444, 13:13, 21:21, 333, 555 en ga zo nog maar door. Het is vaak een eerste teken dat je aan het ontwaken bent. Deze cijfers willen graag communiceren met je. Er zitten boodschappen achter. Dit kunnen Engelenboodschappen zijn of wellicht nog wel een andere betekenis.

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd al eeuwen geleden door grote wijsheren toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie / trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken.
In de numerologie werken we met de getallen 1 t/m 9 en de meester-getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van de meester-getallen worden alle getallen tot één cijfer herleid. Vanuit de Engelen numerologie kun je de getallen op een nog andere manier benaderen.

Voor de numerologie is de geboortedatum en de volledige geboortenaam belangrijk. Niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren. Het geeft je inzicht wat je opdracht in je leven is en welke mogelijkheden en beperkingen er aanwezig zijn.
De geboortedatum geeft informatie over je levensopdracht. Je naam, die dus eerst wordt herleid tot cijfers (a=1, b=2 enz) geeft helderheid over de mogelijkheden om je opdracht uit te voeren. Als jij hier voor jezelf inzicht op krijgt, kun jij zijn WIE je bent en niet WAT je bent. Het zal je uiteindelijk ook inzicht geven in de mensen om je heen. Waarom het met de ene persoon klikt, de ander juist uit de weg wilt gaan of waarom bepaalde mensen verdwijnen uit je leven. Zeker als jij meer en meer inzicht in jezelf gaat krijgen.

De numerologie is dagelijks toepasbaar. Wanneer jij op een bepaalde dag een belangrijk besluit moet nemen, kan de numerologie je adviseren. Realiseer je echter wel dat jij vanuit vrije wil zelf kunt beslissen of je wel of niet van de aangereikte trilling gebruik gaat maken. Als de trilling van een verandering aanbreekt, moet jij zelf wel willen veranderen. Hoe meer jij je hier bewust van gaat worden, hoe makkelijker dit zal gaan.

Ook voor kinderen is dit een prachtige tool om in handen te hebben. Als jij weet wie je bent en wat je hier komt doen, dan is het veel gemakkelijker om bepaalde stappen te zetten. Door je geboortegetal te combineren met een krachtdier wat bij je hoort gedurende een bepaalde periode, ontwikkel jij zelfvertrouwen en heb je de moed om dingen aan te gaan.

Ieder cijfer heeft zijn betekenis:

  1. Inventief, initiatief, leiding geven.
  2. Samenwerken, harmonie, verbindingen aangaan.
  3. Gevoel, expressie, creativiteit, muziek.
  4. Werk, discipline, mouwen opstropen.
  5. Vrijheid, ongebondenheid, afwisseling.
  6. Verantwoordelijkheid, dienstbaarheid.
  7. Innerlijke wijsheid, bezinning.
  8. Organiseren, zakelijk succes, materie.
  9. Menselijk begrip, weten, educatie.

11, 22, 33. Geestelijk bewustzijn, spirituele begaafdheden.

De workshop bestaat uit 4 ochtenden van 10.00-13.00 en een terugkom-ochtend.
Maximaal aantal deelnemers: 4 (ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding)

Investering in jezelf: € 55,00 per ochtend. (Inclusief syllabus, koffie, thee, iets lekkers, meditatie en inzichtkaarten).

Voel je vrij om contact op te nemen of om je aan te melden.

Creëer wie je bent,
in plaats van opnieuw te beleven
wie je ooit was.