Workshop Numerologie

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties en werd al eeuwen geleden door grote wijsheren toegepast. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie / trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken.
In de numerologie werken we met de getallen 1 t/m 9 en de meester-getallen 11, 22 en 33. Met uitzondering van de meester-getallen worden alle getallen tot één cijfer herleid. Vanuit de Engelen numerologie kun je de getallen op een nog andere manier benaderen.

Voor de numerologie is de geboortedatum en de volledige geboortenaam belangrijk. Niemand krijgt zomaar een naam en wordt toevallig op een bepaalde datum geboren. Het geeft je inzicht wat je opdracht in je leven is en welke mogelijkheden en beperkingen er aanwezig zijn.
De geboortedatum geeft informatie over je levensopdracht. Je naam, die dus eerst wordt herleid tot cijfers (a=1, b=2 enz) geeft helderheid over de mogelijkheden om je opdracht uit te voeren. Als jij hier voor jezelf inzicht op krijgt, kun jij zijn WIE je bent en niet WAT je bent. Het zal je uiteindelijk ook inzicht geven in de mensen om je heen. Waarom het met de ene persoon klikt, je de ander juist uit de weg wilt gaan of waarom bepaalde mensen verdwijnen uit je leven. Zeker als jij meer en meer inzicht in jezelf gaat krijgen.

De numerologie is dagelijks toepasbaar. Wanneer jij op een bepaalde dag een belangrijk besluit moet nemen, kan de numerologie je adviseren. Realiseer je echter wel dat jij vanuit vrije wil zelf kunt beslissen of je wel of niet van de aangereikte trilling gebruik gaat maken. Als de trilling van een verandering aanbreekt, moet jij wel zelf willen veranderen. Hoe meer jij je hier bewust van gaat worden, hoe makkelijker dit zal gaan.

In de workshop Numerologie zullen we de betekenis van je naam steeds verder gaan ontrafelen. Zo zul jij steeds meer inzicht gaan krijgen Wie jij nu werkelijk bent en wat je hier op deze Aarde komt doen.
Tijdens deze workshop krijg jij steeds meer inzicht over de betekenis van de getallen en kun jij ze steeds beter leren interpreteren. Niet alleen voor jezelf maar ook voor mensen om je heen.

Meestal bestaat de workshop uit 5 tot 6 dagdelen, maar dit is afhankelijk van de grootte van de groep. Het is en blijft een dynamische workshop met veel interactie momenten. In ieder geval wordt elk volgend deel gepland in overleg met de deelnemers. Zo heb jij en krijg jij de tijd om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Datum: In overleg met deelnemers

Tijd: 10.00-13.00 of 14.00-17.00
Locatie: Koningsweg 14 Arnhem

Investering in jezelf: € 66,00 p.p (incl. thee, koffie, iets lekkers, getrokken inzichtkaarten en syllabus)

Je bent van harte welkom op deze workshopochtend, die je vooral veel inzichten in jezelf, maar ook in de ander zal geven.

Aanmelden via het contactformulier.

Je hoeft de wereld niet te begrijpen;
je moet alleen je plaats erin weten te vinden.